Vox Rosa
Homomannenkoor

Concert op zaterdag 2 februari: Love is in the Air

Liefde, pril en oud, beantwoord en onbeantwoord, teder en wild, kort en eeuwig, stiekem en publiek. Iedereen herkent zich wel in één, meerdere of zelfs alle vormen van de liefde.

Het Haags Homomannenkoor Vox Rosa presenteert de verschillende liefdes variaties in een muzikale ménage à trois met het Ierse koor Homonics (uit Dublin) en het Herendubbelkwartet Mannenkoorts. Tussen de bedrijven door neemt Coba Lichtekooi der Zangkunst u mee in het wel en wee van dit Ierse en de twee Haagse koren.

Kent u onze gasten nog niet? Leer ze dan alvast kennen door op de plaatjes hieronder te klikken. U komt dan op hun facebook pagina’s. 

Laat 2019 liefdevol verlopen en doe inspiratie op bij ons concert!
Het concert wordt op zaterdag 2 februari 2019 gegeven en begint om 20:15h

U kunt van ons concert genieten in het theater “De Nieuwe Regentes“, Weimarstraat 63 te Den Haag. Op de website van “De Nieuwe Regentes” vindt u onder contact een routebeschrijving. En als u toch op de website bent, dan kunt u daar gelijk de tickets bestellen.

Om tickets te kopen, heeft u bij De Nieuwe Regentes een account nodig. Tijdens het bestellen kunt u nog een account aanmaken (via Registreer“). De prijs van de tickets via de website is € 12,50. Koopt u uw ticket liever aan de kassa, dan is dat natuurlijk mogelijk. U betaalt aan de kassa € 14,50 voor een ticket.
Heeft u een Ooievaarspas dan krijgt u 50% korting op de toegangsprijs. Neem wel uw Ooievaarspas mee naar het concert! 

Wij gaan nog even door met repeteren en hopen u op zaterdag 2 februari te kunnen verwelkomen in het theater “De Nieuwe Regentes” bij ons concert “Love is in the Air”.

  • from Vox with
  • With Love